MASSVision

Posao će predstavljati veliki deo vašeg života, i jedini način da budete zaista zadovoljni jeste da vaš posao radite sjajno. Naravno, jedini način da vaš posao obavljate sjajno jeste da volite to što radite. Ukoliko još uvek niste otkrili šta je to što volite, nastavite da tražite. Nemojte odustati. Kao što je to obično slučaj sa stvarima koje volite, znaćete šta je to kada ga budete našli. I, kao i u svakoj drugoj sjajnoj vezi, biće sve bolje i bolje s vremenom. Zato nastavite da tražite sve dok ne otkrijete šta je to što volite da radite. Nemojte odustati. -- Steve Jobs

Firma MASSVision d.o.o. osnovana je 1998. godine, sa još tada jasno izraženom poslovnom politikom orijentisanom prema internetu. Na samom početku, jedna od osnovnih aktivnosti naše firme bilo je programiranje internet aplikacija i pružanje korisničke podrške. Stečeno iskustvo bilo je veoma značajno za nastavak našeg rada, uspešnu komunikaciju sa klijentima i zadovoljenje njihovih potreba.

MASSVision nudi širok spektar usluga, od jednostavnih home strana, preko multimedijalnih i internet prezentacija, do kompletnih poslovnih B2B i B2C aplikacija i e-trgovine. Klijentima garantujemo kratke projektne rokove i veliku pouzdanost u radu. Uz maksimalnu primenu novih internet standarda, u prilici smo da isporučimo funkcionalnu, optimizovanu i tehnički savršenu internet prezentaciju. Naši zadovoljni klijenti i brojni posetioci njihovih internet prezentacija najbolje svedoče o vrhunskom kvalitetu našeg rada.

Razvijajući poslovne internet aplikacije za inostrane klijente, MASSVision je, u periodu od 2003. do 2008. godine, kreirao sopstveni sistem za upravljanje sadržajem (CMS) –- cMASS.

Na serverima MASSVisiona hostuje se preko 100 različitih domena, od kojih su neki jako posećeni i periodično imaju nekoliko stotina hiljada hitova dnevno (Jat, Sajam građevinarstva, Delta Generali, Galerija podova, Montenegro Airlines, Beogradski sajam, Belgrade Sport Fest, Sajam knjiga, itd.).

Stavite na probu našu kreativnost. Podelite našu viziju.