Web

1Najpre smo mislili da je PC računar običan kalkulator. Zatim smo naučili da pretvaramo brojeve u slova preko ASCII kôda, pa smo počeli da ga smatramo pisaćom mašinom. Onda smo otkrili kompjutersku grafiku, pa smo postali uvereni da je televizor. A onda, sa dolaskom interneta, shvatili smo da je -- brošura. -- Douglas Adams

Od suštinske je važnosti da uživate u onome što radite. Ukoliko uspete da izrazite svoje ideje kroz ono što radite, sasvim sigurno ćete uživati u poslu. -- Honda Sōichirō

Izrada web sajta je delikatan i složen proces u kome učestvuje veliki broj faktora. Da bi se moglo govoriti o jednoj uspešnoj web prezentaciji, potrebno je da utvrdimo do koje mere su želje i potrebe klijenta pomirene sa tehničkim mogućnostima i zahtevima tržišta.

Savremene tehnologije, u sprezi sa modernim dizajnerskim rešenjima, omogućile su nam da savladamo mnoga dosadašnja ograničenja i uspešno preobrazimo najnoviji od svih mas medija -- internet u moćno i ubedljivo sredstvo komunikacije i lične ili poslovne samoprezentacije. Osim što web prezentacija predstavlja najbrži način da predstavite sebe velikom broju korisnika, takođe je svojevrsni zalog vaše profesionalnosti i prilika da unapredite vaše poslovanje.

U mogućnosti smo da ponudimo savremen, svež pristup web dizajnu, potkrepljen naprednim sistemom za upravljanje sadržajem -- cMASS, poznatim po svojoj intuitivnosti, jednostavnosti i upotrebljivosti. Mada se sve naše prezentacije oslanjaju na isti sistem, uvek nastojimo da svaku našu kreaciju posebno prilagodimo specifičnim uslovima i zahtevima klijenta. Zbog toga će se, u moru bezličnih, generičkih web sajtova, vaša web prezentacija izdvojiti po svojoj originalnosti, prepoznatljivosti i uspešnoj integraciji poslovnih funkcija. Pomoći ćemo vam da, uz moderan dizajn u službi visoke funkcionalnosti, pronađete vaše mesto na internetu.

Osetite našu strast prema onome što radimo -- našu potpunu posvećenost kreiranju tehnološki naprednih web sajtova "zapakovanih" u originalan, atraktivni dizajn.

Osnovni zahtev je klijentovo zadovoljstvo, a samo nebo je granica.